Rólunk

Rólunk

A Netezis Kft 2019-es alapítása óta egy dinamikusan fejlődő webfejlesztési és szoftverfejlesztési csapattal dolgozó cég.
Irodánk Budaörsön található, mely ideális helyen van ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan kommunikáljunk ügyfeleinkkel a különböző régiókból.
Több mint 200 vállalkozással dolgoztunk már együtt, a startupoktól egészen a nagyvállalatokig.
Nap mint nap azon dolgozunk, hogy a digitális világ úttörői lehessünk.
Teljes körű digitális megoldásainkkal nemcsak az elvárásokat szeretnénk felülmúlni, hanem azokat újradefiniálni.
Széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezünk, és szenvedélyünk, hogy egyedi és hatékony digitális megoldásokat alkossunk ügyfeleink számára, ezzel hosszú távú értéket teremtve számukra.

Netezis céges gokart
Miért dolgozzunk együtt?
01.Megértjük a problémáidat:

A tervezéstől az üzemeltetésig teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk, így sokkal jobban átlátjuk a problémáidat, mint azok a cégek, amelyek csak egy adott területre specializálódtak.

02.Szakértelem

Nálunk nem csak a felületi tudás dominál – képesek vagyunk megvalósítani azt, amit elképzeltél. Büszkék vagyunk arra, hogy számos olyan projektet sikeresen zártunk le, amelyek mások számára kihívást jelentettek.

03.Támogatás

Megtervezzük, összerakjuk és működtetjük a projektet. Egy kézben tartunk mindent, így nincs szükséged külső szolgáltatókra.

04.Tapasztalat

Nemcsak abban van tapasztalatunk, hogy mi működik, hanem abban is, hogy mi nem. A Netezis Kft. tudásával segít, hogy a projektjeid zökkenőmentesen haladjanak előre és a lehető legjobb eredményeket érd el.

A Netezis Kft-vel való együttműködés a siker záloga. Készen állunk, hogy megoldjuk a problémáidat és segítsünk elérni a céljaidat. Fedezd fel szolgáltatásainkat és lépj velünk kapcsolatba ma!

Érdekel
203
Boldog ügyfél
600+
Lezárt project
60000+
Elküldött email
10000+
Telefon beszélgetés
Nincs olyan, hogy lehetetlen... ezt megtanultam mióta velük dolgozunk.

Tapasztaltak, hozzáértőek, és ha kell tanácsokkal látnak el. Jó lett volna hamarabb rájuk bukkanni, sok energiát és pénzt spóroltunk volna meg. Csak ajánlani tudom őket.

Lendvai Tamás

Varrógépcentrum Kft.

Partnereink

Hozd ki a legtöbbet vállalkozásodból digitális megoldásainkkal!

Az út a siker felé csak egy kattintásra van!

Ingyenes felmérést kérek

Hozd ki a legtöbbet vállalkozásodból digitális megoldásainkkal!

Az út a siker felé csak egy kattintásra van!

Ingyenes felmérést kérek